Yoga på Yogarummet Majorna

Regelbundna klasser:

Med start tisdag den 1 februari 2021 håller jag i Yin Yoga klasser på Yogarummet Majorna på Godhemsgatan 4, Majorna. 

Yin Yoga tisdagar 19.30 – 21.00

PROVA PÅ ERBJUDANDE: Tisdag 26 januari kl.19.30-21.00, 100 kr.

Bokning sker till mig via sms 0704-540635 och betalning via swish/kort. Efter svar på sms om att det finns plats på Prova på klassen ber jag dig att swisha på 123 605 93 56 för att säkra din plats.

Priser Yoga:

Yogaklasser:

Drop- In 170 kr,  5-klippkort 800 kr, 10-klippkort 1500 kr, Terminskort (17 ggr, Hösten 2020) 2380 kr

Online Yoga lanseras 9 februari.

Om tekniken är med mig planerar jag att livesända under min klass så vi kan mötas både Live och Online. Jag kommer att erbjuda 5-klippkort Online Yoga och Terminskort Online Yoga + Drop -in. (Priser skall uppdateras)

Priser Online Yoga:

Terminskort Online Yoga:

5-klipp kort Online Yoga:

Drop- In Online Yoga:

PT Yoga

(inkluderar personligt yogaprogram i text/bild + feedback och uppföljning per mejl). PT Yoga kan involvera 1-3 pers.

60 min 700 kr, 90 min 850 kr.

OBS! Jag tar emot Actiway och Min Friskvård. Behöver du kvitto så kan jag skriva det.

Yoga kurser & Workshops

För närvarande har jag inga temaworkshops i kalenderna men det kommer troligtvis i Online form Våren 2021. Jag skulle också se fram emot utomhus! Yoga!

Mejla en förfrågan till ulrika@yogabodyorganics.se

Om du vill läsa mer om min bakgrund

Jag är sedan 2014 utbildad Diplomerad Globalyoga guide (200 h) som är en friare fysisk yogaform som blandar tekniker från öst och väst och som hämtar inspiration från olika yogaformer som Iyengaryoga, Ashtangayoga och Kundaliniyoga.

Jag är också utbildad i  Yin Yoga, 2015 & 2018. Bl.a. har jag under en resa till Indien studerat traditionell Hathayoga och Yoga Therapy, 2015, och har under 2016 studerat  Yoga Anatomy (Modul 1 och Modul 2) för Ulrica Norberg. Jag har även fortbildat mig hos Johanna Alvin på Studio Flow i klassuppbyggnad och Yin Yoga. Jag fortbildar mig kontinuerligt genom att gå på klasser med olika lärare, går kurser eller medverkar på workshops.

Sedan jag regelbundet började att praktiserat yoga ett par år innan jag utbildade mig till yogalärare har jag hunnit med att praktisera många ”yogastilar” . Det är så många duktiga och inspirerande lärare som har inspirerat mig dels till mina klasser men även i min egen praktik. De klasser jag främst guidar i är Vinyasa inspirerad yoga där deltagarna får utöva traditionella och varianter av solhälsningar men där varje klass är unik med lekfulla flöden. Jag håller även i Yin Yoga klasser som är en lugn och inkännande yogaform med fokus på mindfulness.

Det som inspirerar mig är att yoga är ett förhållningssätt till livet, oavsett vilken yogaform man väljer. Yoga handlar för mig om att bli en mer medveten människa och filosofin inom yogan inspirerar mig dagligen.

Till hösten 2020 kommer du att hitta mig på den mysiga och hemtrevliga yogastudion Yogarummet Majorna på Godhemsgatan 4.

Du kan också boka privat Yoga klass med mig på Yogarummet Majorna, Godhemsgatan 4, mejla mig på ulrika@yogabodyorganics.se. Du kan boka för 1-6 personer om du vill t.ex komma med en vän, vänner eller partner. Om du vill anlita mig för ett privat event mejla mig på ulrika@yogabodyorganics.se

”Practice and all is coming” Pattabhi Jois

”If you can breathe you can do yoga” Krischnamacharya