Yoga

Jag är sedan 2014 utbildad Diplomerad Globalyoga guide som är en friare fysisk yogaform som blandar tekniker från öst och väst och som hämtar inspiration från olika yogaformer som Iyengaryoga, Ashtangayoga och Kundaliniyoga.

Jag är också utbildad i  Yin Yoga, 2015 & 2018. Bl.a. har jag under en resa till Indien studerat traditionell Hathayoga och Yoga Therapy, 2015, och har under 2016 studerat  Yoga Anatomy (Modul 1 och Modul 2) för Ulrica Norberg. Jag fortbildar mig kontinuerligt genom att gå på klasser med olika lärare, går kurser eller medverkar på workshops.

Sedan jag regelbundet började att praktiserat yoga ett par år innan jag utbildade mig till yogalärare har jag hunnit med att praktisera de allra flesta ”stilar” som finns. Det är så många duktiga och inspirerande lärare som har inspirerat mig dels till mina klasser men även i min egen praktik. De klasser jag främst guidar i är Vinyasa inspierad yoga där deltagarna får utöva traditionella och varianter av solhälsningar men där varje klass är unik med lekfulla flöden. Jag håller även i Yin Yoga klasser som är en lugn och inkännande yogaform med fokus på mindfulness.

Det som inspirerar mig är att yoga är ett förhållningssätt till livet, oavsett vilken yogaform man väljer. Yoga handlar för mig om att bli en mer medveten människa och filosofin inom yogan inspirerar mig dagligen.

Du kan också hitta mig på den mysiga och hemtrevliga yogastudion Mindful Yoga i Göteborg, här kommer jag att hålla klasser på events och enstaka dagar på temaklasser.

Är du intresserad av att pröva på just min yoga på Mindful Yoga så är du välkommen på Yin Yoga på onsdagar kl.17.30 – 18.45 (Läs mer och boka här )eller torsdagar 19.15 – 20.30. (Läs mer och boka här.)Om du prövar för första gången kostar det 100 kr.

Du kan också boka privat Yoga klass med mig på Grön Lyx, läs mer och boka här. Här kan du boka för 1-3 personer om du vill t.ex komma med en vän eller partner. Om du vill anlita mig för ett privat event mejla mig på ulrika@yogabodyorganics.se

”Practice and all is coming” Pattabhi Jois

”If you can breathe you can do yoga” Krischnamacharya