Om Mig

Jag har sedan innan många års erfarenhet inom inköp, marknad och försäljning och har arbetat en stor del med produktutveckling men bestämde mig för att arbeta en större del med människor framför produkter. Jag är utbildad i företagsekonomi med inriktning på produktutveckling och marknadsföring. Därför står jag på två ben i min yrkesutveckling. Jag har tidvis verkligen tyckt mig haft världens roligaste jobb – Att  ansvara för och vara delaktig i att utveckla nya produkter men ifrågasätter samtidigt om världen verkligen behöver fler? ”Vi” hanterar tyvärr ofta produkter som borde ha en lång livstid som förbrukningsvaror och ifrågasätter sällan vad det är vi verkligen behöver. Att konsumera kommer vi aldrig ifrån men för att kunna leva en lång framtid på en hälsosam planet behöver alla människor verkligen fundera över vad man kan bidra till i sin vardag och även för företag att utveckla mer miljövänliga produkter för ett mer hållbart samhälle. Vi måste ställa om och ha mer smarta idéer för en cirkulär ekonomi framför en linjär ekonomi. Det gläder mig att fler och fler företag har börjat med detta.

Jag inspireras av en ”Downshifting” livsstil och ”The Sharing Economy”. ”(Delningsekonomin) ”Less is more”!En stor del av mitt liv, både privat och yrkesmässigt handlar om att bli en mer medveten människa och mina intressen för Yoga, Hälsa, Miljö och Naturlig hudvård har lett vägen dit. Att leva med med mindre resurser är en utmaning när man ”skalar ner.” Jag tror på att vi alla behöver dra vårt stå till stacken, även om det bara är litet, för att leva i en mer hälsosam och hållbar värld. ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något”. Därför är det också viktigt för mig vilka produkter som jag använder i mina behandlingar som du kan läsa mer om på sidan. Jag vill också dela med mig av de kunskaper och tankar som jag har kring detta.

Vid sidan av min yrkeskarriär som inköpare och produktchef har jag därför utbildat mig inom Friskvård, och är numera diplomerad Yogainstruktör och  Massageterapeut samt utbildad i Ekologisk hudvård. Sedan 2015 har jag varit verksam yogainstruktör och haft ekologiska ansiktsbehandlingar på en Grön Lyx i Majorna, Göteborg. Sedan 2017 är jag verksam som Massageterapeut. Förutom arbete på Spaanläggning som Receptionist, Yogainstruktör och Spaterapeut har jag egen verksamhet inom dessa områden. Utöver detta tar jag gärna emot uppdrag inom inköp, projektadministration eller andra support uppdrag från företag som behöver kompetent personal. Sedan februari 2019 arbetar jag som Spachef utanför Göteborg.