Om

Jag har många års erfarenhet inom inköp, marknad och försäljning och har arbetat en större del med produktutveckling. Jag har i många år intresserat mig för hälsa och ville pröva att arbeta mer med människor framför produkter så nu kombinerar jag båda. Jag är utbildad i företagsekonomi med inriktning på produktutveckling och marknadsföring.

Jag har tidvis verkligen tyckt mig haft världens roligaste jobb – Att  ansvara för och vara delaktig i att utveckla nya produkter men ifrågasätter samtidigt om världen verkligen behöver fler? ”Vi” hanterar tyvärr ofta produkter som borde ha en lång livstid som förbrukningsvaror och ifrågasätter sällan vad det är vi verkligen behöver. Att konsumera i vardagen kommer vi aldrig ifrån men för att kunna leva en lång framtid på en hälsosam planet behöver alla människor verkligen fundera över vad man kan bidra till i sin vardag och även för företag att utveckla mer miljövänliga produkter för ett mer hållbart samhälle. Vi måste ställa om och ha mer smarta idéer för en cirkulär ekonomi framför en linjär ekonomi. Det gläder mig att fler och fler företag har börjat med detta.

Jag inspireras av en ”Downshifting” livsstil och ”The Sharing Economy”. ”(Delningsekonomin) ”Less is more”!En stor del av mitt liv, både privat och yrkesmässigt handlar om att bli en mer medveten människa och mina intressen för Yoga, Hälsa, Miljö och Naturlig hudvård har lett vägen dit. Att leva med med mindre resurser är en utmaning när man ”skalar ner.” Jag tror på att vi alla behöver dra vårt stå till stacken, även om det bara är litet, för att leva i en mer hälsosam och hållbar värld. ”Ingen kan göra allt, men alla kan göra något”. Därför är det också viktigt för mig vilka produkter som jag själv använder som du kan läsa mer om på sidan. Jag vill också dela med mig av de kunskaper och tankar som jag har kring detta.

Vid sidan av min yrkeskarriär som inköpare och produktchef har jag därför utbildat mig inom Friskvård, och är numera diplomerad Yogainstruktör och Massageterapeut samt utbildad i Ekologisk hudvård. Sedan 2015 har jag varit verksam yogainstruktör och haft ekologiska ansiktsbehandlingar på den ekologiska hudvårdsbutiken Grön Lyx i Majorna (som ej finns kvar längre men ägarinnan Anja finns att hitta på Eco Linne), Göteborg. Förutom arbete en tid på Spaanläggning som Receptionist, Yogainstruktör och Spaterapeut bedriver jag egen verksamhet på deltid/som biyssla inom dessa områden. Senast var jag Spachef utanför Göteborg. Jag tar gärna emot förfrågningar från företag som behöver kompetent personal främst inom inköp och ekonomi.