Uteyoga i Slottskogen 2023

Är du hemma i  Sommar och vill yoga i Göteborg? Med start Onsdagen den 31 Maj (OBS! Jag har skjutit på starten en vecka) erbjuder jag uteyoga på Onsdagar 17.30-19.00 i Azaeladalen i Slottsskogen. Klasserna håller på fram till 16 augusti men med uppehåll v. 25 och v.26 dvs ingen Yoga 21 juni eller 28 juni. Med viss reservation för någon vecka i juli beroende på intresset av antalet deltagare. I mån av dåligt väder och risk för regn kommer klassen att ställas in då vi är ute på gräsplan under bar himmel. Pga detta behöver du anmäla att du kommer (via sms) så jag kan skicka ut ett sms om inställd klass med ca 1-2 timmars varsel.

Klassen kommer att varvas med mjuk hathayoga, lugn vinyasa och yin yoga med fokus på yin yoga. I hathayogan håller vi statiska positioner och i klassen gör vi allt i ett lugnt tempo. Klassen passar alla och det finns alltid alternativ för positioner.

För dig som har missade ggr under vårterminen på Yogarummet Majorna eller outnyttjade klipp kan du ta igen klasserna på uteyogan. För dig som vill komma enstaka ggr är priset drop-in för 120 kr. Jag säljer inga klippkort specifikt för Uteyogan. För dig som går ordinarie klasser i studio hos mig är drop-in 100 kr.

Anmäl dig via sms och meddelar om du får förhinder i god tid innan, gärna minst 4 timmar innan. Jag reserverar mig för att ställa in klassen vid för få deltagare (ca 2 timmar innan) eller vid dåligt väder.

Medtag: matta/liggunderlag, varm filt/tröja. Har du ingen egen yogamatta? Hör av dig i tid så kan jag ta med en extra matta. Det går också utmärkt att använda en filt/handduk då vi är på mjukt underlag. Vid potentiellt regn ställer jag alltså in yogan.

Plats: Azaleadalen, längs bort på andra sidan från fågelhuset. Från Majvallen, följ Plantskolevägen, förbi tennisbana och hundrastgården till början av Azaleadalen där vägen svänger höger. Följ den smala vägen till höger till du ser en dunge med några träd.

Priser: Drop-in 120 kr, Swish till 123 605 93 56. Skriv yoga i meddelandefältet. Obs! Föranmälan krävs, bekräfta med swish.

Friskvårdsbidrag: Har du Epassi eller Actiway? Det går bra att använda hos mig! Önskar du enbart friskvårdskvitto så ordnar jag det också!

Lärare/Yoga guide: Ulrika Corneliusson, utbildad i Global yoga, Yin Yoga, Hatha Yoga.

Anmälan: till 0704-540635. Swish för föranmälan: 123 605 93 56 (det går också att betala på plats efter klassen om du kommer med kort varsel)

Har du frågor? Mejla ulrika@yogabodyorganics.se eller ring/smsa 0704-540635.