Uteyoga i Slottis!

Med start Onsdag 25 Maj erbjuder jag Uteyoga i Slottis, med mjukt gräs nära fötterna och med himlen som tak. Klasserna håller på fram till 31 augusti (förlängt från 17 augusti) men med uppehåll v.26, v.27 v. 28, v.31 och v.32. Vid intresse kommer jag förlänga yogan in i september. Dvs ingen Yoga 29 juni, 6 juli och 13 juli.Det kommer också bli uppehåll 3 augusti och 10 augusti.

I mån av dåligt väder och risk för regn kommer klassen att ställas in då vi är ute på gräsplan under bar himmel. Pga detta behöver du anmäla att du kommer så jag kan skicka ut ett sms om inställd klass med ca 1-2 timmars varsel. Läs mer här.

Klassen kommer att varvas med mjuk hathayoga, lugn vinyasa och yin yoga med fokus på yin yoga. I hathayogan håller vi statiska positioner och i klassen gör vi allt i ett lugnt tempo. Klassen passar alla och det finns alltid alternativ för positioner.

För dig som har missade ggr under vårterminen (och även föregående hösttermin) eller outnyttjade klipp kan du ta igen klasserna på uteyogan. För dig som vill komma enstaka ggr är priset drop-in för 120 kr. För dig som tidigare gått på terminskort i studio är priset 100 kr.

Antalet platser är begränsade så anmäl dig via sms och meddelar om du får förhinder i god tid innan, gärna minst 4 timmar innan. Jag reserverar mig för att ställa in klassen vid för få deltagare (ca 2 timmar innan) eller vid dåligt väder.

Läs mer om Uteyogan här.

Lärare/Yoga guide: Ulrika Corneliusson, utbildad i Global yoga, Yin Yoga, Hatha Yoga.

Anmälan: till 0704-540635. Swish för föranmälan: 123 605 93 56

Har du frågor? Mejla ulrika@yogabodyorganics.se eller ring/smsa 0704-540635.

Gilla gärna Yoga & Body Organics på Facebook.