Behandlingar & Massage

Vill du boka behandling? Jag finns på Yogastudion Mindful Yoga på Karl Johansgatan 84 vid Chapmans Torg i Majorna! Boka här.

För det mesta har jag bokningsbara tider fredagar och söndagar. Hittar du ingen tid som passar Dig och ditt liv? Mejla mig så försöker jag att hjälpa dig hitta en tid som passar!

Vilken behandling vill du boka? Här kan du läsa vilka behandlingar jag utför och vad min erfarenhet är:

Jag är utbildad Friskvårdsmassör och Massageterapeut hos Axelson i Göteborg sedan 2017. Jag arbetar också som Spaterapeut på olika spanläggningar i Göteborg. De behandlingar jag erbjuder är Svensk Klassisk Massage (Djupgående terapeutisk eller avslappnande efter önskemål), Lymfmassage, Taktil Behandling, Ansiktsmassage, Naturlig facelift, Ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage, Ekologisk Ansiktsbehandling.

2017 utbildade jag mig till Spaterapeut på Arken Art Garden Spa och till Lymfmassör på Axelson 2017.

I Indien, 2015, utbildade jag mig i Abhyanga (Indisk avslappnande helkroppsmassage) på Haritha Ayurveda Center i Rishikesh. Sedan 2015 är jag också utbildad i Naturlig facelift (en ansiktsmassage som kombinerar beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansikstreflexologi) och Ekologisk ansiktsbehandling på Axelson, Göteborg och Stockholm. I Oktober 2017 blev jag också utbildad Lymfmassör.

Just nu erbjuder jag behandlingar efter överenskommelse om dag och tid. På grund av ägarbyte är jag inte längre kvar på den ekologiska hudvårdsalongen Grön Lyx på Slottsskogsgatan.

Men jag kan ta emot dig på yogastudion Mindful Yoga där jag hyr ett behandlingsrum. Kontakta mig på ulrika@yogabodyorganics.se eller boka direkt via Boka Direkt här:

Jag är medlem i KRY, Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Jag tar emot Friskvårdskuponger & Actiway

Jag använder bara ekologiska massage-och hudvårdsprodukter i mina behandlingar