Behandlingar på Mindful Yoga

Vill du boka massage eller någon annan behandling? Jag finns på Yogastudion Mindful Yoga på Karl Johansgatan 84 vid Chapmans Torg i Majorna! Boka här.

Bokningsbara tider varierar. Hittar du ingen tid som passar Dig och ditt liv? Mejla mig så försöker jag att hjälpa dig hitta en tid som passar!

Vilken behandling vill du boka? Om du inte vet vilken behandling du vill boka så kan du boka vilken behandling som helst och skriva att du är osäker så stämmer vi av när vi ses. Här kan du läsa vilka behandlingar jag utför och vad min erfarenhet är:

Jag är utbildad Massageterapeut hos Axelson i Göteborg sedan 2017. Jag arbetar också som Spaterapeut på olika spaanläggningar i Göteborg. De behandlingar jag erbjuder är Svensk Klassisk Massage (Djupgående terapeutisk eller avslappnande efter önskemål), Lymfmassage, Taktil Behandling, Ansiktsmassage, Naturlig facelift, Ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage, Ekologisk Ansiktsbehandling.

2017 utbildade jag mig till Spaterapeut på Arken Art Garden Spa och till Lymfmassör på Axelson 2017.

I Indien, 2015, utbildade jag mig i Abhyanga (Indisk avslappnande helkroppsmassage) på Haritha Ayurveda Center i Rishikesh. Sedan 2015 är jag också utbildad i Naturlig facelift (en ansiktsmassage som kombinerar beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansikstreflexologi) och Ekologisk ansiktsbehandling på Axelson, Göteborg och Stockholm. Ansiktsmassage är fantastiskt avkopplande för dig som upplever mycket stress och behöver avkoppling.

Kontakta mig på ulrika@yogabodyorganics.se eller boka direkt via Boka Direkt här:

Jag är medlem i KRY, Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Jag tar emot Friskvårdskuponger & Actiway

Jag använder bara ekologiska massage-och hudvårdsprodukter i mina behandlingar