Behandlingar & Massage

Jag är utbildad Friskvårdsmassör och Massageterapeut hos Axelson i Göteborg sedan 2017. Jag arbetar också som Spaterapeut på olika spanläggningar i Göteborg.  De behandlingar jag erbjuder är Svensk Klassisk Massage (Djupgående terapeutisk eller avslappnande efter önskemål), Lymfmassage, Taktil Behandling, Ansiktsmassage, Naturlig facelift, Ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage, Ekologisk Ansiktsbehandling.

2017 utbildade jag mig till Spaterapeut på Arken Art Garden Spa och till Lymfmassör på Axelson 2017.

I Indien, 2015, utbildade jag mig i Abhyanga (Indisk avslappnande helkroppsmassage) på Haritha Ayurveda Center i Rishikesh. Sedan 2015 är jag också utbildad i Naturlig facelift (en ansiktsmassage som kombinerar beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansikstreflexologi) och Ekologisk ansiktsbehandling på Axelson, Göteborg och Stockholm. I Oktober 2017 blev jag också utbildad Lymfmassör.

De dagar jag erbjuder behandling på är varierade tider söndagar och fredagar. Du hittar mig på den hemtrevliga, ekologiska hudvårdsalongen Grön Lyx, Slottsskogsgatan 48, Göteborg. Har du varit på besök hos mig ett par ggr så kan jag erbjuda hembesök till en mindre extra kostnad.

För närvarande har jag inga lediga tider.

Kontakta gärna mig på ulrika@yogabodyorganics.se

Jag är medlem i KRY, Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Jag tar emot Friskvårdskuponger & Actiway

Jag använder bara ekologiska massage-och hudvårdsprodukter i mina behandlingar