Boknings-och avbokningsregler för yogaklasser

Jag har förtydligat boknings-avbokningsregler för att göra det mer tydligt gentemot er deltagare som kommer på mina klasser. Min främsta ambition är att alla yogisar skall känna sig nöjda och få ta igen missade klasser men också göra det lite tydligare hur det fungerar med klippkort och terminskort och skillnaden däremellan. Jag behöver se till att varje termin sammanfaller med terminskort köpta innestående termin och klippkort kan användas helst samma termin de är köpta men giltigheten är ett år.

I möjligaste mån handlar det om att erbjuda ta igen missade klasser på annan dag samma termin (gäller dig med Terminskort.) Jag erbjuder dig som missar tex klasserna på Tisdagar att ta igen dessa klasser på Söndagar i annan yogastudio. För dig som har betalat för en 90 min klass kommer jag att kompensera tiden ifall en klass är 60 min.

Boknings- och avbokningsregler för klippkort, drop-in & presentkort.

Presentkort gäller 1 år från inköp och kan användas för alla tjänster som Yoga & Body Organics erbjuder. I de fall du har fått kompensation för annan tjänst (Yoga eller behandling) gäller giltighetsdatum överenskommen tid eller det som står på presentkortet. Vi hänvisar till skatteverkets regler om köp av friskvård och godkänner ej återköp av klippkort, terminskort eller presentkort oavsett betalningsmetod.

För dig som har köpt klippkort i början av termin och har klipp kvar så finns det möjlighet att använda dem även kommande termin. Giltighetstiden är 1 år. Ett annat alternativ är att få kompensation och avdrag på behandling fram till nästa terminsstart samma år om klippen av någon anledning inte går att nyttja. När du köper klippkort har du inte garanterad plats varje gång, det är bara när du köper terminskort. Men om det finns gott om plats på klassen är det möjligt att boka flera tillfällen på förhand.

Klasser behöver avbokas 4 timmar innan klassen startar. Har du anmält dig till Drop-in och ej avbokar så kommer det att utgå en faktura på 170 kr men du har möjlighet att ta igen klassen vid annat tillfälle. Plats på terminskort kan tas igen klass på annan dag innestående termin.

Boknings-och avbokningsregler för terminskurser.

Anmälan till termin är bindande med 14 dagars ångerrätt. Väljer du att betala via Actiway eller Epassi kan jag inte återbetala enligt regler om friskvård på Skatteverket, om avser samma år kan jag erbjuda annan tjänst tex behandling eller annan yogaklass. Efter uppstart av kurs återbetalas endast avgiften vid uppvisande av läkarintyg som påvisar att du inte kan delta i några/någon klass. När du köper terminskort är du garanterad plats hela terminen.

Då jag inte tillämpar något bokningssystem för yogaklasserna så vill jag gärna att du avbokar via sms. Ev ändringar av bokade klasser eller önskemål om att boka sig går att göra både på ulrika@yogabodyorganics.se eller sms på 0704-540635. Vid sen avbokning vill jag gärna att du smsar. Du som har terminskort kan ta igen förlorade klasser på annan klass (tex erbjuder jag klasser både tisdagar och söndagar) enbart på den terminen du har bokat. Du kan alltså inte spara tillfällen till terminen efter.

I de fall jag som yogalärare är sjuk (Gäller enbart dig med terminskort) och du förlorar ggr kan du ta igen dessa tillfällen på annan klass på annan dag (Tisdag eller Söndag), medverka på en webbaserad onlineklass eller ha dessa tillgodo nästa termin. Det gäller enbart när yogaläraren är sjuk, när du själv har avbokat behöver du ta igen missat tillfälle på annan klass samma termin. Det finns en möjlighet för dig att boka behandling som ersättning, men då gäller detta enbart fram till nästa terminsstart, samma år. Tex om du har köpt kort för våren kan du nyttja detta alternativ fram till september samma år. 

Gällande läget med skiftade restriktioner  behöver jag avsäga mig ansvaret i det läget att regeringen beslutar om lockdown som innebär att jag inte kan hålla live/irl yogaklasser, då erbjuder jag webbaserade onlineklasser på terminskort eller klippkort.