Boknings-och avbokningsregler för yogaklasser

Jag har förtydligat boknings-avbokningsregler för att göra det mer tydligt gentemot er deltagare som kommer på mina klasser. Min främsta ambition är att alla yogisar skall känna sig nöjda och få ta igen missade klasser men också göra det lite tydligare hur det fungerar med klippkort och terminskort och skillnaden däremellan. Jag behöver se till att varje termin sammanfaller med terminskort köpta innestående termin och klippkort kan användas helst samma termin de är köpta men giltigheten är ett år.

I möjligaste mån handlar det om att erbjuda ta igen missade klasser på annan dag samma termin (gäller dig med Terminskort.) Just nu har jag inga klasser att ta igen, då jag bara har 1 klass per vecka. Du erbjuds möjlighet att gå på uteyoga kommande termin. Det finns då ingen garanti när dessa klasser äger rum.

Boknings- och avbokningsregler för klippkort, drop-in & presentkort. (Just nu erbjuds enbart terminskort)

Presentkort gäller 1 år från inköp och kan användas för alla tjänster som Yoga & Body Organics erbjuder. I de fall du har fått kompensation för annan tjänst (Yoga eller behandling) gäller giltighetsdatum överenskommen tid eller det som står på presentkortet. Vi hänvisar till skatteverkets regler om köp av friskvård och godkänner ej återköp av klippkort, terminskort eller presentkort oavsett betalningsmetod.

För dig som har köpt klippkort i början av termin och har klipp kvar så finns det möjlighet att använda dem även kommande termin. Giltighetstiden är 1 år. Ett annat alternativ är att få kompensation och avdrag på behandling fram till nästa terminsstart samma år om klippen av någon anledning inte går att nyttja. När du köper klippkort har du inte garanterad plats varje gång, det är bara när du köper terminskort. Men om det finns gott om plats på klassen är det möjligt att boka flera tillfällen på förhand.

Klasser behöver avbokas 4 timmar innan klassen startar. Har du anmält dig till Drop-in och ej avbokar så kommer det att utgå en faktura på 170 kr men du har möjlighet att ta igen klassen vid annat tillfälle. Plats på terminskort kan tas igen klass på annan dag innestående termin.

Boknings-och avbokningsregler för terminskurser.

Anmälan till termin är bindande med 14 dagars ångerrätt. Väljer du att betala via Actiway eller Epassi kan jag inte återbetala enligt regler om friskvård på Skatteverket, om avser samma år kan jag erbjuda annan tjänst tex behandling eller annan yogaklass. (För närvarande erbjuder jag inga behandlingar och det finns bara möjlighet att ta igen på uteyogaklasser under sommaren) Efter uppstart av kurs återbetalas endast avgiften vid uppvisande av läkarintyg som påvisar att du inte kan delta i några/någon klass. När du köper terminskort är du garanterad plats hela terminen.

Då jag inte tillämpar något bokningssystem för yogaklasserna så vill jag gärna att du avbokar via sms. Ev ändringar av bokade klasser eller önskemål om att boka sig går att göra både på ulrika@yogabodyorganics.se eller sms på 0704-540635. Vid sen avbokning vill jag gärna att du smsar. Du som har terminskort kan just nu inte ta igen klasser på annan klass då jag bara har en klass/vecka. Du kan alltså inte spara tillfällen till terminen efter.

I de fall jag som yogalärare är sjuk (Gäller enbart dig med terminskort) och du förlorar ggr kan du ta igen detta tillfällen på extra insatt klass ”ta igen” klass terminen efter. Det gäller enbart när yogaläraren är sjuk, när du själv har avbokat finns det ingen möjlighet att ta igen missade klasser. Det finns en möjlighet för dig att boka behandling som ersättning (2024 erbjuds inga behandlingar tyvärr), men då gäller detta enbart fram till nästa terminsstart, samma år. Tex om du har köpt kort för våren kan du nyttja detta alternativ fram till september samma år. 

Gällande läget med skiftade restriktioner  behöver jag avsäga mig ansvaret i det läget att regeringen beslutar om lockdown som innebär att jag inte kan hålla live/irl yogaklasser, då erbjuder jag webbaserade onlineklasser på terminskort eller klippkort.