Yogaklasser Våren 2021

Våren 2021 har jag Yin Yoga klasser på Yogarummet Majorna Tisdagar 19.30-21.00. Pga läget i rådande Pandemi Covid-19 måste jag tyvärr meddela att jag inte kan sälja fler terminskort eller klippkort live/på plats men du har möjlighet att vara med Online from 9 februari. Jag har dragit ner antal deltagare från 8 st deltagare till 5 st deltagare tills pandemin lättar. Vi på studion räknas som en sluten grupp och kan enligt information från Länsstyrelsen ha 7 st deltagare på plats men jag har själv valt att ha 5 st deltagare. Jag kommer att lägga ut mer information kring de riktlinjer som vi har satt upp i studion och för er deltagare.

Det finns möjlighet att du sätter upp dig på en reservlista ifall det finns lediga platser alternativt om jag kommer att erbjuda fler klasser, hitills har klassen fyllts på snabbt!

Min ambition är att inte säga nej till er deltagare och det är det tråkigaste att inte kunna erbjuda plats för just Dig! Jag tror att i denna tid behöver vi yoga verktygen om än, ännu mer, att stilla oss själva andas in medvetenheten och lyssna. Ibland klarar vi inte det på egen hand utan vi behöver hjälp med guidning och lyssna på någon annans röst. Det finns en frihet i det att bara lyssna och att få följa med, att slippa ta beslut själv. På så sätt älskar jag att dela med mig av yoga för att det binder oss samman.

Du kommer snart att kunna köpa Klippkort för Online Yoga eller Terminskort Online Yoga. Fördelen med detta är att jag kommer att kunna erbjuda extra insatta klasser som ”bonus” både för er som betalt live klass men även för er som köpt online pass. Online klasserna kommer att kosta 90kr-120 kr/pass men du har möjlighet att pröva på kostnadsfritt 1 ggr.

Har du frågor? Välkommen att mejla mig på ulrika@yogabodyorganics.se

Jag är inte alltid snabb på att svara, och det är inte för att jag ignorerar mina mejl utan för att även jag försöker hitta en rytm i sociala medier och datorteknik och ibland pausar när jag behöver det.

Ta hand om dig!