Massagebehandlingar & Covid-19

Med tanke på rådande omständigheter kring spridningen av viruset Covid-19 kommer jag troligtvis att dra in behandlingstider under april månad till att läget har stabiliserat sig. Jag följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten, Socialstyrelsen varje dag och studerar hur kolleger och andra större verksamheter agerar när det gäller t.ex behandlingar. Vi som ägnar oss åt behandlingar är redan styrda av ett regelverk (Socialstyrelsen) som förutsätter hygieniska rutiner men självklart är vi extra noga nu.

Vill du gärna ändå boka en behandling så erbjuder jag kortare behandlingstider på 30 minuter under förutsättning att vi båda är friska. Om du känner dig osäker så får du gärna utnyttja mitt erbjudande om att köpa ett presentkort till 20% rabatt för att utnyttja senare när läget har stabiliserat sig.

Som kroppsterapeut har jag och är alltid väldigt noga med hygienen före och efter varje kund. Det handlar då om att tvätta händer före och efter, byta handdukar, desinficera bänk och omgivande material och mina egna händer. Vid behandling nu rekommenderar jag också dig som besökare att tvätta händerna före och efter. Jag undviker också ansiktsbehandlingar. Och det är också viktigt att vi båda är friska och tvättar händerna. Men som sagt, möjligen kommer jag att stänga ner alla tider i april och hänvisar dig tillbaka när smittspridningens kurva har planat ut.

Ta hand om dig!

Du är välkommen att mejla mig ulrika@yogabodyorganics.se