Behandlingar

OBS! Just nu erbjuder jag inga behandlingar!!! Jag har endast yogaklasser.

Vill du boka behandling? Du kan Boka här.

Vilken behandling vill du boka? Om du inte vet vilken behandling du vill boka så kan du boka vilken behandling som helst och skriva att du är osäker så stämmer vi av när vi ses. Mitt fokus är att fokusera på problemområden, anatomi eller mentalt behov. Kroppen är komplex och smärtor och värk måste behandlas med respekt och individuell diagnos.

Här kan du läsa vilka behandlingar jag utför och vad min erfarenhet är:

Jag är utbildad Massageterapeut hos Axelson i Göteborg. Jag har arbetat som Spaterapeut på olika spaanläggningar i Göteborg. De behandlingar jag erbjuder är främst Svensk Klassisk Massage (Djupgående terapeutisk eller avslappnande efter önskemål), Lymfmassage, Taktil Behandling, Ansiktsmassage, Naturlig facelift, Ayurvedisk huvud- och ansiktsmassage, Ekologisk Ansiktsbehandling.

2017 utbildade jag mig till Spaterapeut på Arken Art Garden Spa och till Lymfmassör på Axelson 2017.

I Indien, 2015, utbildade jag mig i Abhyanga (Indisk avslappnande helkroppsmassage) på Haritha Ayurveda Center i Rishikesh. Sedan 2015 är jag också utbildad i Naturlig facelift (en ansiktsmassage som kombinerar beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi) och Ekologisk ansiktsbehandling på Axelson, Göteborg och Stockholm. Ansiktsmassage är fantastiskt avkopplande för dig som upplever mycket stress och behöver avkoppling.

Kontakta mig på ulrika@yogabodyorganics.se eller boka direkt via Boka Direkt här:

Jag är medlem i KRY, Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Jag tar emot Friskvårdskuponger & Actiway

Jag använder bara ekologiska massage-och hudvårdsprodukter i mina behandlingar