Boka Behandling på Stigbergstorget!

Nu erbjuder jag behandlingar igen! På Söndagar from den 7 november kan du boka behandlingar hos mig på Göteborgs Osteopatklinik vid Stigbergstorget. De behandlingar jag erbjuder är främst Svensk Klassisk Massage men även Taktil behandling, Lymfmassage och Ansikstmassage, Huvudmassage går att boka. Är du osäker på vad du vill boka? Kontakta mig på ulrika@yogabodyorganics.se så kontaktar jag dig för kostnadsfir konsultation. Jag anpassar alltid behandlingen efter kundens önskemål och behandlar även specifika problem. Vid specfika problem rekommenderar jag ett par upprepade behandlingar och ger råd till träning, stretch som kan förbättra dina problem om du önskar.

Välkommen att boka på via Boka Direkt:

https://www.bokadirekt.se/places/yoga-&-body-organics-ulrika-corneliusson-19773

Jag tar emot friskvårdsbidrag, Epassi och Actiway. Det är möjligt att lösa in friskvårdsbidrag före årskiftet och nyttja även efter årskiftet.

Välkommen!