När livet vänder

Ibland händer det saker i livet som gör att man måste göra tvära kast och fatta beslut som inte är helt i linje med uppsatta planer. Om det där kastet innebär ett steg i rätt riktning är det bara att hängivet ge med sig och kasta sig ut i äventyret! Jag tror på att utmana sig själv även om det tar emot. Ibland tar det tid och ibland går det snabbt. Ett sådant kast gjorde jag när jag blev erbjuden en tjänst i Småland i början av året 2019. En sådan där möjlighet man bara inte får missa! Jag tog tag i seglet och lät mig följas med den utmanande vinden och bodde ett halvår i Kosta, mitt i det historiska Glasriket. Konsekvensen blev att jag inte hann ta hand om mina kontakter i Göteborg, mina kunder från Grön Lyx och mina yogadeltagare på Mindful Yoga. Nu är jag tillbaka i storstaden igen och hoppas hitta tillbaka till er som jag byggde upp en relation med! För frågor, tveka inte att höra av er! Jag finns att hitta på Mindful Yoga i Majorna nu och erbjuder både behandlingar och yogaklasser. Från den småländska skogen till den karga västkusten igen.