Föreläsning i Eko Hudvård

Äntligen kommer vi att börja med föreläsningar och workshops på  Grön Lyx – den Ekologiska hudvårdssalongen och butiken! I salongen, som ägs av Anja Komi, Ekologisk Hudvårdsterapeut erbjuder jag behandlingar, privatyoga, föreläsningar och workshops. Länge har vi haft idéer om hur vi vill förmedla och dela med oss om våra kunskaper och tankar kring hållbar hud-och kroppsvård och naturlig hälsa. Detta är något som ligger både mig och Anja varmt om hjärtat. Många gånger pratar vi om hur kosten påverkar hälsan, samtidigt är huden vårt största organ som har en mängd funktioner och tar upp stimuli och ämnen som huden exponeras för. Hur kan vårt val av produkter som vi smörjer huden med påverka vår hälsa och miljön?

På Söndagen den 9/12 kl.11.00 – 12.30  håller jag i föreläsningen ”Vad innebär Ekologisk hudvård” – då kommer jag att prata om skillnaden på ekologisk och konventionell hudvård. Reda ut begrepp kring naturlig och ekologiskt och några ämnen som kan vara bra att undvika om du vill vara medveten.

Kostnad 200 kr. Du får fika och ett litet kortfattat informationsblad. Inför denna gången kan du också anmäla dig till nästa workshop och få ett fint erbjudande på köpet!

Anmäl dig här:
https://simplesignup.se/event_catalog?user_id=50370